marți, 3 martie 2020

Iata care sunt pasii de care sa tii cont la organizarea unei inmormantari


Cu totii stim cat de dificil este sa pierdem pe cineva apropiat, iar asemenea momente reprezinta unele dintre cele mai grele cu care ne confruntam. E important sa solicitam ajutor pentru ca sprijinul e foarte important pentru a depasi cu usurinta cele mai neplacute situatii. Prin servicii complete la casafuneraraluca ai ocazia de a organiza o inmormantare mai simplu ca niciodata, motiv pentru care va fi mai simplu sa tratezi orice caz cu care te confrunti.

Te intrebi cum incepe totul? Prin constatarea decesului, procedura care este efectuata de catre un medic. Mai departe putem aminti de alta procedura medicala este si imbalsamarea, care presupune ca trupul persoanei decedate va fi prezervat pana in momentul inmormantarii. Bineinteles, nu au cum sa lipseasca cosmetizarea si igienizarea asa ca atunci cand te orientezi servicii complete aici acestea trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Beneficiezi de consiliere si cu privire la actele necesare in cazul inmormantarii, astfel incat sa profiti cat de mult se poate de timpul disponibil si sa il gestionezi mai bine. La Casa Funerara Luca nu vei avea grija nici a transportului funerar dar nici a restului pregatirilor de care e nevoie, printre care aranjamentele florale si nu numai. Asadar, atunci cand esti pe maini bune iti va fi mult mai usor sa te ocupi de o inmormantare si sa depasesti momentele dificile precum moartea unei persoane apropiate.

Casa Funerara Luca propune mai multe pachete din care poti sa alegi si nu trebuie sa iti faci nicio grija din punct de vedere financiar. Daca iti doresti sa te orientezi catre cea mai accesibila optiune din punct de vedere financiar, atunci trebuie sa pregatesti 1250 de lei. La polul opus se regaseste un pachet de 8000 de lei care cuprinde tot ce este necesar, in cantitati mari mari si totul e de cea mai buna calitate. Sa nu uitam de ajutorul de inmormantare in valoare de 1000 de lei, suma care poate fi restituita daca stii ce trebuie sa faci. Asadar, aici vei avea parte de toata indrumarea in acest sens, astfel incat sa fie cat mai usor sa se pregateasca dosarul.

Oricand poti sa te orientezi catre cel mai ieftin pachet daca iti doresti o inmormantare simpla, pentru ca acesta cuprinde tot ce este necesar. Putem aminti aici de sicriul complet echipat, pana la crucea de lemn inscriptionata, setul de orare, atat cel mic, cat si cel mare, dar si toate procedurile necesare, adica constatarea decesului, imbalsamarea, toaletarea, manipularea, transportul funerar si tot ce mai trebuie.

Daca vrei sa treci mai usor peste momentele dificile din viata, cu siguranta, Casa Funerara Luca este locul catre care te poti orienta in acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu