miercuri, 12 iunie 2019

Examenul de bacalaureat nu ar trebui sa fie un stres


Platforma Emedi vine in ajutorul tuturor elevilor care isi doresc sa se pregateasca pentru examenul de bacalaureat intrucat aici sunt propuse cele mai bune conditii. Cu siguranta, invatatul nu se afla printre activitatile preferate ale adolescentilor, insa la Emedi nu este nevoie de tocitul obisnuit pentru a reusi sa fie memorate informatiile care conteaza. Merita sa descoperi toate avantajele de care ai parte atunci cand folosesti aceasta platforma si, bineinteles, niciodata nu a fost atat de simplu sa te pregatesti pentru examen.

Uita de culegeri
Probabil ca toti tinerii sunt atrasi de tehnologie, motiv pentru care o varianta moderna de invatare este mult mai bine primita de catre elevi. In acest sens, cu ajutorul Emedi vei putea sa iti iei adio de la cartile si culegerile pe care le foloseai pana acum intrucat toate informatiile de care le ai sunt accesibile online, intr-un singur loc si acestea sunt bine structurate.

Inveti de oriunde
Unul dintre marile avantaje este reprezentat de faptul ca Emedi iti ofera posibilitatea de a invata de oriunde in conditiile in care aceasta este o platforma disponibila si in varianta pentru mobil. Asadar, oricand esti plecat de acasa si ai niste timp la dispozitie, poti accesa Emedi de pe telefon sau de pe tableta, ocazie cu care vei profita la maxim de timpul tau si iti vei putea aprofunda cunostintele.

Te apropii de nota maxima
Cu ajutorul Emedi orice elev care se pregateste pentru sustinerea examenului de bacalaureat are posibilitatea de a se apropia de o nota cat mai mare. Bineinteles, aceasta va deschide calea catre cele mai prestigioase institutii de invataman superior din Romania si din strainatate, astfel ca merita sa iti faci cont si sa te bucuri de toate avantajele promise.

Ai parte de feedback
Foarte important este si faptul ca la Emedi te bucuri de feedback, ceea ce presupune ca vei sti unde gresesti si va fi mai usor sa identifici punctele pe care nu le stapanesti si cele la care trebuie sa mai insisti, Emedi fiind ca un profesor care te ajuta mult in acest sens.

Alege pachetul care iti convine
Ai la dispozitie trei pachete din care sa alegi si poti incepe prin alegerea accesului timp de doua zile la Emedi, caz in care vei plati 10 lei. Pachetul pentru o luna de acces costa numai 35 de lei, pe cand cel pentru doua luni este accesibil la 59 de lei, iar cel pentru trei luni la 89 de lei.

Poti testa gratuit platforma
Nu in ultimul rand, e bine de stiut ca ai si ocazia de a testa gratuit aceasta platforma, caz in care nu trebuie sa platesti nimic pentru a te decide daca Emedi este ceea ce aveai nevoie pentru a invata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu