miercuri, 12 iunie 2019

Am primit un cadou pe care il folosesc in fiecare zi


Ceasurile inteligente nu mai sunt o raritate in ziua de azi pentru ca acestea au devenit foarte accesibile in ziua de azi, motiv pentru care si tu poti sa vezi ce modele te asteapta la iUni. Un smartwatch se dovedeste a fi util in mai multe contexte datorita functiilor pe care le aduce si este un accesoriu pe care merita sa il incluzi in colectia ta.

Pentru toate gusturile
In primul rand, este bine de stiut ca se gasesc o multime de modele pentru toate gusturile si nevoile. Unele variante au un design dedicat femeilor, unele sunt special pentru barbati, dar nici copiii nu au fost uitati, astfel ca si cei mici se pot bucura de modele grozave. In schimb, nu vei da niciodata gres daca apelezi la o varianta unisex.

Numai bun pentru sportivi
In al doilea rand, sunt incorporate o multime de functii pentru sportivi care ii ajuta pe acestia sa isi monitorizeze activitatea, dar si sa isi imbunatateasca performantele, indiferent de sportul pe care il practica, de la fotbal, la baschet, tenis, atletism, fitness si nu numai.

Potrivit in vacanta
De asemenea, se pare ca un smartwatch este numai bun si in vacanta pentru simplul fapt ca are incorporat GPS, ceea ce presupune ca nu mai esti nevoit sa scoti telefonul din buzunar la fiecare cateva minute pentru a verifica daca esti pe drumul cel bun, pe cand ceasul inteligent te ghideaza prin vibratii.

Esti mereu conectat
Mai mult, esti mereu conectat si nu mai ratezi noutatile. Esti la curent cu tot ce fac prietenii tai pe retelele de socializare precum Facebook si Instagram si iti va fi foarte usor sa citesti sau sa trimiti mesaje direct de la incheietura mainii.

Nu ratezi niciun apel
Cu siguranta, de acum nu mai ratezi niciun apel din cauza ca nu auzi telefonul intrucat la fiecare apel ceasul va vibra. Conversatiile se pot purta in conditii optime datorita microfonului si difuzorului incorporate, iar acest lucru se dovedeste a fi ideal in special pentru cei care se afla de multe ori pe drumuri si isi petrec mult timp la volan.

Testeaza produsele
Nu trebuie sa iti faci griji daca nu te pricepi la astfel de gadgeturi pentru ca ai ocazia de a le testa pe toate in parte in showroom-ul iUni din capitala, unde consilierii vor fi incantati sa te ajute sa ajungi la cea mai grozava optiune pentru tine.

Cumpara chiar acum
Fie ca vei cumpara direct din shoroom, fie vei plasa o comanda pe site, iUni iti propune produse ce promit un raport calitate – pret, astfel ca merita sa profiti de pe urma tuturor avantajelor aduse si poti oricand sa cumperi un gadget care sa te ajute in viata de zi cu zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu