joi, 29 martie 2018

Nu este de joaca cu problemele cardiace


Problemele de natura cardiaca sunt unele dintre cele mai periculoase, motiv pentru care este important ca acestea sa fie tinute in frau, iar fiecare pacient ar trebui sa stie care sunt principalele afectiuni cu care se pot confrunta si care sunt simptomele acestora. In acelasi timp, este esential ca periodic pacientii sa se prezinte la mai multe consultatii de specialitate. Asadar, descopera oferta DoctorAcasa pentru a te bucura de cele mai bune conditii pentru ca, dupa cum anunta si numele, serviciile presupun deplasarea pana la domiciliul pacientilor a unor specialisti.

Durerile toracice
Durerile in zona pieptului ar trebui sa puna pe ganduri pe oricine pentru ca acestea sunt un semn al unei probleme cardiace. Simptomele pot fi definite ca dureri, senzatia de disconfort sau presiune, insa acestea se pot extinde chiar si catre zona gatului sau a abdomenului. Nu trebuie omis faptul ca durerile se pot manifesta incepand de la cateva secunde pana la cateva saptamani, ceea ce presupune ca este important ca pacientii sa mearga la un consult.

Palpitatiile
Un alt simptom care ar trebui sa traga un semnal de alarma este reprezentat de palpitatii, iar acestea pot fi descrise ca fiind niste pauze ale inimii. Atunci cand pacientii se confrunta periodic cu palpitatii trebuie sa se prezinte la medic pentru a fi luate masurile adecvate, pentru a determina cauza acestora si pentru a urma tratamentul potrivit.

Senzatia de ameteala
Multe persoane se pot confrunta cu senzatia continua de ameteala, fie care se manifesta prin diferite episoade, iar totul poate fi un semn al mai multor conditii, de la infectii, diabet, afectiuni tiroidiene sau tulburari vasculare ori neurologice. In schimb, ameteala poate fi cauzata si de diferite alte afectiuni care nu au legatura cu mediul cardiac, insa din acest motiv este important ca situatia sa fie monitorizata in mod corespunzator.

Pierderea cunostintei
Cu siguranta multe persoane s-au confruntat la un moment cu pierderea pentru cateva secunde a cunostintei, insa pe masura ce episoadele cresc in intensitate este esential sa fie luate masuri si sa se apeleze la specialisti intrucat acestea pot fi un semn al unei afectiuni de natura cardiaca ce poate atrage alte probleme. Cu cat sunt luate masuri mai devreme, cu atat mai bine pentru ca se pot evita complicatiile.

Senzatia de oboseala
Si senzatia de oboseala poate fi asociata mai multor factori, insa unul dintre acestea e reprezentat de problemele cardiace, motiv pentru care situatia trebuie gestionata in mod corespunzator. Starea continua de somnolenta poate sa apara chiar si atunci cand nu sunt efectuate activitati fizice obositoare si cand pacientii se odihnesc corect. Asadar, descopera oferta DoctorAcasa si mergi la specialist cat mai devreme pentru a evita toate riscurile care sunt asociate cu conditia prezentata de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu