sâmbătă, 11 februarie 2017

Dispozitivele de tracking persoane sunt ideale pentru copii


Siguranta copiilor si celor dragi este importanta pentru oricine, iar astazi putem profita de avantajele aduse de tehnologie, care nu numai ca ne usureaza viata, insa o fac si mult mai putin stresanta. Astfel, oricine poate comanda dispozitive de tracking persoane, ideale pentru copii, astfel incat parintii sa stie intotdeauna unde se afla acestia si care este traseul urmat. Acestea se prezinta sub forma unor ceasuri inteligente care incorporeaza si aceasta functie de urmarire, fiind foarte eficiente, dar si esentiala, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele.Functii

Gadgeturile pot fi utilizate si ca un telefon mini daca i se ataseaza o cartela micro SIM, iar utilizatorii au la dispozitie un buton de panica pe care sa il apese ori de cate ori isi doresc sa contacteze imediat parintii. La randul lor, acestia din urma pot seta anumite perimetre pe care copiii sa le respecte, iar de fiecare data cand acestea sunt depasite, parintii vor fi avertizati imediat. Cu o baterie de circa 400 mAh, aceste dispozitive de tracking persoane pot fi folosite pret de cateva zile pana sa se descarce in totalitate, in timp ce pentru o incarcare completa nu este nevoie de mai mult de 3 ore. De asemenea, utilizatorii se pot folosi si de alte functii de baza, incorporate de majoritatea sistemelor, precum pedometru, termometru, afisarea distantei parcurse, afisarea vitezei de deplasare, monitorizarea somnului, calendar, functia fiind my phone, inregistrare vocala si nu numai.Unde gasesc?

Persoanele interesate de astfel de gadgeturi le pot comanda direct de pe site-ul iUni, unde gama este diversificata, insa si preturile sunt foarte bune. In schimb, cei care nu sunt hotarati sau nu stiu ce sa aleaga pot sa apeleze la showroom-ul iUni din sectorul 3 al capitalei, unde angajatii vor fi incantati sa ii ajute pentru a face cea mai buna alegere.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu