vineri, 14 decembrie 2018

Acest tratament nu este foarte costisitor


Recunoscute pentru extraordinara lor capacitate de a se multiplica, formand mai multe tipuri de celule si tesuturi, celulele stem au devenit in decursul ultimilor ani unul din elementele cheie al inovatiei in domeniul medical, fiind utilizate cu succes in tratamentul a peste 70 de boli. Astfel, odata cu cresterea numarului de interventii chirurgicale ce presupun transplantul de celule stem, au fost elaborate si servicii ce constau in recoltarea acestora din cordonul ombilical al mamei, precum si analiza si stocarea acestora in conditii ce le vor face viabile pentru a fi puse in uz chiar si la 20 de ani de la data prelevarii.

Recoltarea cu Stem Sure
In cadrul pachetelor de servicii puse la dispozitia clientilor, banca Stem Sure acopera toata gama de procedee adiacente celei de recoltare a celulelor stem, precum si garantia accesului la probele aferente ce include expedierea acestora in cazul unei urgente medicale, la orice spital va alege pacientul. Astfel, serviciile prompte ce poarta semnatura unei companii cu un istoric indelungat in domeniul cercetarii acestora, precum si parteneriatul acesteia cu Banca de celule stem Biovault, acreditata JACIE, formeaza un cumul de factori  ce le recomanda ca fiind unele de cea mai inalta calitate.

Cat costa
Pentru a se asigura ca toate nevoile clientilor sai sunt satisfacute, compania Stem Sure pune la dispozitia acestora 4 tipuri de pachete, ce au preturile proportionale cu numarul de facilitati si de operatiuni ce sunt incluse. Astfel, pachetul Basic, ce costa 1299 euro, ofera serviciile de baza ce vin odata cu recoltarea, suma la care se adauga taxa anuala de stocare a acestora in valoare de 85 euro. Pachetul Complex va ofera pentru 100 euro in plus si recoltarea celulelor mezenchimale din cordon iar pachetul Perfect include toate facilitatile pe care Stem Sure le pune la dispozitie, incluzand asistenta la transplant, stocarea probei de ADN a copilului de la care provine proba, precum si testarea HLA a probei de la nou nascut la pretul de 1699 euro.

Pachetul Perfect + ofera in plus fata de toate celelalte includerea taxei de stocare, precum si alte beneficii, in suma achitata initial, si anume cea de 2390 euro. Astfel, cei interesati de pret recoltare al celulelor stem in toate cele 4 pachete include obtinerea si stocarea celulelor hematopoietice, analizele sangelui recoltat precum si transportul ulterior al probei la centrul de transplant. De asemenea, Stem Sure pune la dispozitia clientilor si o lista de servicii optionale precum testarea HLA familie (ce presupune testarea tesuturilor de origine diferita pentru a vedea daca sunt compatibile), screeningul metabolic neonatal (ce poate identifica pana la 50 de posibile maladii congenitale inca din primele zile de viata ale bebelusului), precum si stocarea ADN-ului mamei (util ulterior in cazul unei eventuale solicitari de efectuare a testelor genetice).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu