miercuri, 13 iunie 2018

Unde pot sa il inscriu pe cel mic sa invete sa cante la pian?


Daca ti-ar placea sa incerci ceva nou pentru ca ai ajuns intr-un punct mai monoton al vietii, atunci poate ca ar trebui sa apelezi la Ballet Art intrucat aici ai la dispozitie cursuri de pian. Studierea unui instrument muzical promite o multime de avantaje, asa ca impreuna le vom descoperi pe cele mai importante, atat la nivel fizic, cat si psihic.

Studiile arata ca prin studierea pianului se vor putea observa imbunatatiri la nivelul inteligentei, motiv pentru care aceste cursuri sunt ideale atat pentru copii, adulti, cat si pentru cei trecuti de prima tinerete. In primul rand, se previne pierderea memoriei si se imbunatateste auzul, iar aceste abilitati se degradeaza pe masura ce inaintam in varsta, astfel ca prin intermediul studierii pianului cei trecuti de prima tinerete vor avea mult de castigat.
Fara stres
Cu totii suntem supusi la diferite niveluri de stres in fiecare zi, motiv pentru care este important sa il comabtem prin toate mijloacele posibile, in caz contrar vom fi supusi riscului de dezvoltare a mai multor afectiuni. Bineinteles, studierea pianului reprezinta un bun exemplu in acest sens intrucat cursantii ajung sa se relaxeze si sa se simta mult mai bine, uitand de toate grijile din viata de zi cu zi.

Coordonare
Vei observa ca atunci cand vei canta la pian, vei fi nevoit sa citesti pe masura ce canti, fapt care presupune ca ochii vor fi antrenati pentru a colabora foarte bine cu mainile. Mai mult, acestea din urma castiga si la capitolul coordonare intependenta, fapt care este benefic nu doar in cadrul acestei activitati, ci si in viata de zi cu zi.

Concentrare
Cineva invata cum sa isi foloseasca mainile impreuna si separat are de castigat la capitolul concentrare, ceea ce este ideal in special in cazul copiilor care adesea se confrunta cu probleme din acest punct de vedere.

Creativitate
Nu trebuie omis nici faptul ca se stimuleaza creativitatea, care se dovedeste a fi necesara in orice moment in care se canta la pian. In acelasi timp, creativitatea este ideala datorita faptului ca oricine ajunge sa isi dezvolte mintea si sa gandeasca intr-un mod inedit, gasind solutii simple la probleme complexe.

Controlarea timpului
Lipsa timpului liber reprezinta o problema pentru toata lumea in ziua de azi, insa in realitate acesta nu este gestionat in mod corespunzator, astfel ca putine persoane s-ar astepta ca o solutie sa vina chiar prin studierea pianului. Insa cursantii vor fi mult mai responsabili si vor controla mult mai bine timpul pe care il au la dispozitie, asa ca merita sa apelezi si tu la cursurile de pian de la scoala Ballet Art. Aici ai parte de tot profesionalismul de care ai nevoie si de cele mai bune conditii pentru a dezvolta o noua pasiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu