vineri, 2 februarie 2018

Bucura-te de mai mult confort in timpul verii


Vara este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, insa alaturi de toate activitatile propuse, aduce adesea si temperaturi extreme, foarte dificil de suportat, motiv pentru care este o adevarata necesitate apelarea la aparate de la EastShop. Aparatele de aer conditionat sunt ideale in toate mediile, de la cel rezidential, la cel comercial sau industrial si, bineinteles, in functie de nevoi si bugetul alocat, se va alege cea mai potrivita versiune.

Mai multe avantaje
Bineinteles, principalul avantaj e reprezentat de faptul ca un aparat de aer conditionat aduce mai mult confort si e foarte usor sa se obtina o temperatura stabila la interior, care sa nu fie influentata de catre cea din exterior. Totodata, orice persoana care se expune la soare pentru mai mult timp se supune riscului de deshidratare, iar aerul conditionat ajuta in acest sens prin reducerea transpiratiei. In acelasi timp, se previne si riscul de insolatie care este intalnit in cazul expunerii la temperaturi ridicate pentru mai mult timp intrucat e foarte simplu sa se controleze temperatura.

Nu trebuie omis faptul ca se imbunatateste calitatea aerului pentru ca aparatul de aer conditionat ajuta la filtrarea prafului si alergenilor cu ajutorului filtrului care trebuie inlocuit sau curatat la fiecare cateva luni, in functie de cerintele impuse de producator. In acelasi timp, pentru ca ajuta la reducerea umiditatii din orice incapere scad considerabil sansele de dezvoltare a mucegaiului care nu numai ca este inestetic si poate ataca diferite suprafete, insa este si foarte daunator pentru sanatate.

Totodata, un astfel de dispozitiv este recomandat in cazul persoanelor alergice intrucat aerul respirat este mult mai curat si pe aceasta cale se reduce riscul mai multor probleme, precum declansarea unor reactii alergice. De asemenea, pentru ca aparatele se folosesc cu geamurile inchise se evita si riscul ca bacteriile si alergenii din exterior sa patrunda in interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu