marți, 14 noiembrie 2017

Vezi principalele atractii din Milano


Milano este unul dintre cele mai vizitate orase ale Italiei, dar si ale lumii, atragand turisti care sunt fascinati nu numai de lumea modei, ci si de istoria bogata si de activitatile disponibile aici. Astfel, nu este de mirare de ce a crescut semnificativ cererea pentru bilete avion Milano, iar unul dintre avantajele principale e reprezentat de faptul ca sunt curse directe de pe marile aeroporturi din Romania, precum Bucuresti, Timisoara sau Iasi. In plus, pentru ca Milano este reprezentantul zonei de nord a tarii, acesta este un punct central unde pot fi explorate mai multe destinatii.

Piata Mercanti
Aceasta piata a fost centrul administrativ al orasului inca din Evul Mediu, iar cei care o viziteaza pot avea senzatia ca se intorc in timp. Cladirile sunt vechi de cateva secole, atmosfera este una primitoare, iar la fiecare pas se gasesc magazine, restaurante si baruri. In schimb, Piata Mercanti este adusa la viata odata cu inaugurarea targului de Craciun.

Cadrilaterul Modei
Acesta reprezinta nu doar cel mai important centru de cumparaturi din lume, ci si al modei si se intinde de-a lungul mai multor strazi, numeroase cladiri fiind reprezentante ale stilului arhitectural neoclasic. Astfel, zona este populara in randul pasionatilor de shopping si moda, avand la dispozitie nenumarate magazine, care apartin celor mai mari case ale lumii, de la Armani, la Louis Vuitton, Gucci, Chanel sau Givenchy.

Galeria Vittorio Emanuele II
Galeria a fost ridicata la sfarsitul secolului al 19-lea si reprezinta unul dintre cele mai vechi mall-uri inchise din lume. Arhitectura este cel putin la fel de spectaculoasa ca articolele vestimentare gazduite in magazinele din interior, motiv pentru care nu trebuie ratata de catre cei care aleg bilete avion Milano. Tavanul din sticla, podeaua mozaic sau domul central impunator sunt doar cateva dintre atractiile principale aduse de Galeria Vittorio Emanuele II.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu