joi, 7 noiembrie 2013

Atena vs Sparta

Spartanii intotdeauna au fost razboinici mai puternici, mai bine antrenati, un fel de elite aintre randurile luptatorilor greci, dispusi sa-si tea viata in lupta chiar si atunci cand sansele de izbanda pareau mici. Luptatorul spartan este prin definitie un razboinic de elita, puternic, tehnic si nu in ultimul rand curajos, dar si calculat.

Prin ocntrast luptatorul Atenian este altfel construit, fiind mai egoist, avand in sange frica de moarta. Insa Atena a reusit aproape intotdeauna sa echilibreze balanta prin folosirea flotei, o flota impresionanta ce controla marea si porturile.

Daca vreti sa ajungeti in Pelopones sau la atena va recomandam o agentie de turism vanzatoare de bilete de avion prin care veti putea cumpara ieftin bilete de avion Atenta (in general agentiile de pe internet sunt cele mai ok, pentr ca acolo veti putea compara preturile si cu siguranta veti gasi cel mai bun deal).

Si compania Tarom are zboruri spre Atena (singura lor destinatie din Grecia) si chiar recomand achizitionarea biletelor de avion de la ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu